Болоня - Милан (18....
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Болоня - Милан (18.12, 21:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
582 Тренд
Krasimir1981
(@krasimir1981)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 390
Автор на темата  

Прогноза: над 10,5 корнера

Коефициент: 2,25

Първенство: Италия, Сериа А

Анализ: Днешната ми прогноза е базирана от думите на колегата Fuhrer (вижте неговия анализ за мача тук). Надявам се да няма проблем,че го цитирам. Но много ми харесаха и допаднаха тези негови думи:

"Отбора на Милан играе много по крилата. А Болоня са с трима централни защитници, на които им липсва напълно какъвто и да е синхрон. И ако не допуснат обичайните наивни грешки, то най-често чистят панически в корнер. Макар играчите на Милан да са слаби в играта във въздушните двубои, все пак големия брой корнери може и да доведе до гол с глава. От друга страна за Болоня, които са един от силните отбори на втория етаж, а и играят с много дълги топки и центрирания през средата към нападателите си, имат също реален шанс за гол с глава.

Друга характерна особеност за Милан е способността им да създават много положения за удари от далечна дистанция. Същевременно именно протекцията от тези удари е едно от най-слабите места на Болоня. Те самите обаче отправят голям брой удари от дистанция във всеки мач, макар да са често по-скоро плод на безпомощност в креативността."

Тези думи са красноречивини и със сигурност ще видим много корнери. А букитата дават доста добър коефициент за това.

Тази прогноза ако излезе, ще е изцяло заслуга на колегата Fuhrer. А аз просто се възползвах от един перфектен анализ.

 

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

   
Цитирай