Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: над 10,5 корнера
Коефициент: 2,25
Първенство: Италия, Сериа А
Анализ: Днешната ми прогноза е базирана от думите на колегата Fuhrer (вижте неговия анализ за мача тук). Надявам се да няма проблем,че го цитирам. Но много ми харесаха и допаднаха тези негови думи:
"Отбора на Милан играе много по крилата. А Болоня са с трима централни защитници, на които им липсва напълно какъвто и да е синхрон. И ако не допуснат обичайните наивни грешки, то най-често чистят панически в корнер. Макар играчите на Милан да са слаби в играта във въздушните двубои, все пак големия брой корнери може и да доведе до гол с глава. От друга страна за Болоня, които са един от силните отбори на втория етаж, а и играят с много дълги топки и центрирания през средата към нападателите си, имат също реален шанс за гол с глава.
Друга характерна особеност за Милан е способността им да създават много положения за удари от далечна дистанция. Същевременно именно протекцията от тези удари е едно от най-слабите места на Болоня. Те самите обаче отправят голям брой удари от дистанция във всеки мач, макар да са често по-скоро плод на безпомощност в креативността."
Тези думи са красноречивини и със сигурност ще видим много корнери. А букитата дават доста добър коефициент за това.
Тази прогноза ако излезе, ще е изцяло заслуга на колегата Fuhrer. А аз просто се възползвах от един перфектен анализ.
Последвай ни