Болоня - Милан (18....
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Болоня - Милан (18.12, 21:30)

2 Статии
2 Типстър
1 Reactions
852 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Отбелязан гол с глава и отбелязан гол с удар извън наказателното поле (от Специални залози).

Коефициент: 7.50

Турнир: Италия, Серия А

Анализ: Това е мача, от който зависи оставката на Индзаги. Ясно е, че ще бъде принуден да търси някакъв положителен резултат, за какъвто ще се смята и равенството. Проблема е, че отбора му никак не умее да играе за резултат и на практика се създават предпоставки за един много отворен двубой на принципа - ти вкарай, аз ще гледам да вкарам повече.

Никой от двата отбора не умее да пази резултат. На пръв поглед по тези причини би било логично да се играе за над голове. Познавайки обаче стила и по-точно силните и слабите страни на двата отбора, открих един друг вид прекрасен залог.

Отбора на Милан играе много по крилата. А Болоня са с трима централни защитници, на които им липсва напълно какъвто и да е синхрон. И ако не допуснат обичайните наивни грешки, то най-често чистят панически в корнер. Макар играчите на Милан да са слаби в играта във въздушните двубои, все пак големия брой корнери може и да доведе до гол с глава. От друга страна за Болоня, които са един от силните отбори на втория етаж, а и играят с много дълги топки и центрирания през средата към нападателите си, имат също реален шанс за гол с глава.

Друга характерна особеност за Милан е способността им да създават много положения за удари от далечна дистанция. Същевременно именно протекцията от тези удари е едно от най-слабите места на Болоня. Те самите обаче отправят голям брой удари от дистанция във всеки мач, макар да са често по-скоро плод на безпомощност в креативността.

Като цяло шанса за двата вида голове ми е подсигурен и от двете страни. И без значение развоя на мача, който уточних, предполагам ще има не малко голове. Желая ВИ успехи.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

   
Baiko реагира
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1462
 

Ако излезе ще култова и остане в аналите за веки.Браво.


   
КоментарЦитирай