Боливия-Венецуела (...
 
Notifications
Clear all

Боливия-Венецуела (03.06,23.00)

 

Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1323
Автор на темата  

Прогноза: 2 Коеф.4.33
Южна Америка-Квалификация за СП

Боливия е фаворит.Е няма що.Те са били победени в изминалите 4 мача като домакин от всички турнири. Спечелил само 4 от изиграните си 25 срещи от всички турнири.
В тези квалификации имат една точка от четири срещи.Тоест Световно няма,въпреки че се класират пет тима от десете в Ю.Ам.
Венецуела е с поглед и амбиции за добро представяне за Копа Америка през втората половина на юни.В група са с Бразилия,Колумбия и Еквадор.В тези квалификации за СП все още имат шансове с три спечелени точки от победа над Чили и загуби от Бразилия,Парагвай и Колумбия.
Венецуела е раздирана от проблеми и над 90% от населението им живее в тотална бедност,но не така стоят нещата при футболистите.Всички играят навън и за тях е чест да носят националната фанелка.Това се видя в мачовете им с Бразилия при загубата на Маракана с едва 1:0 и победата им у дома срещу Чили с 2:1.Тези двубой бяха в края на миналата година,но играчите са си същите.Отбора на Венецуела е и поне два пъти по грамотен тактически от бедните Боливийчета.Боливия играе ва-банк,така че изключвам равенство и се насочвам за победа на Венецуела.


Цитирай
Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1323
Автор на темата  

post scriptum.

Боливия изигра две приятелски срещи през март и загуби в Еквадор и Чили.Венецуела нямат мач от 17.11.2020 год.поради липса на финанси.Те даже и футболна федерация нямат след кончината на раследвания за присвоявания президент.Въпреки това залагам за по-бедните.


КоментарЦитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 347
 

Голям пропуск - четири гола разлика.


КоментарЦитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 347
 

Всъщонст останаха три гола разлика, но впрочем протестирам защото прогнозата ти е на пук, а не е състоятелна. Всичи знаем че можеш повече!


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози