Болдклубен 1893 жен...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Болдклубен 1893 жени - Брьондби жени (21.11, 20:00)

3 Статии
2 Типстър
2 Reactions
607 Тренд
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 4046
Автор на темата  

Прогноза: над 5,5 гола

Коеф.: 2.25

Турнир: Дания, жени

Анализ: Мач между диаметрално противоположни отбори. Домакините са най-слабият тим в лигата. те са на последно място с едва 2 спечелени точки от 11 мача. Имат най-слабата атака, вкарвайки едва 6 гола и една от най-слабите защити, допуснала 34 попадения. От другата страна имаме Брьондби, който е лидер в класирането и от дълги години е пълновластен господар в датския женски футбол. Брьондби са с най-добрата защита (4 допуснати гола), но и най-силната атака тук - 49 вкарани гола. Линията от 5,5 гола ще бъде покрита с лекота. Съжалявам, че бетфеър не предлага по-висока линия, както и такава за ПП, за да направим едномачова комбинация. Но все пак смятам, че на това нямане на мачове в днешния ден този коеф. е долу-горе приличен. Успех!

red6devil реагира
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Статии: 939

Железарка си !  😎 

КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Статии: 4046
Автор на темата  
Публикувано от: red6devil

Железарка си !  😎 

Е, чак пък толкоз! Аз и в анализа си казах, че очаквам лесно покриване на предложената от мен линия. За жалост бетфеър се уплашиха и този мач го нямаше за едномачова комбинация, иначе залогът ми би бил над 5,5 гола+над 2,5 гола ПП, ама както и да е. и така е добре, да не бъдем лакоми.

red6devil реагира
КоментарЦитирай