Бней Сахин - Макаби...
 

Бней Сахин - Макаби Тел Авив (11.02, 20:30)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 7 месеца
ОТГ: 161
11/02/2019 12:16 pm  

Прогноза - 2 , над 1,5 гола в мача

Коефициент - 1,52 в едномачова комбинация

Анализ - Мач от Израел Висша Лига. Последният е домакин на водача в класирането. Домакините, както се и очаква показват резултати съответстващи на мястото им в класирането и статса последните им мачове е 2-2-6, като в  последните си седем домакинства имат четири загуби.

Макаби показват изключително добра форма и балансът им е 8-2-0 в последните десет мача, като в петте си последни гостувания имат четири победи и един равен.

В мачовете между двата отбора балансът е повече от категоричен в полза на гостите Макаби - девет победи и един равен мач от последните десет, като равният е през април 2015-та. При головете гледах баланса от последните пет срещи и той е 3-13 в полза на Макаби, което по малко над три гола средно в среща.

На база на инфото от статистиката, формата на двата отбора и разликата в класите им, съвсем логично е тази вечер победата отново да е за Макаби, с поне две попадения в срещата. 

Публикацията бе редактирана преди 5 месеца от TZ

Харесано от: Deadpool, Nikola Berti и mitko820
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация