Билбао - Кадис (03....

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

[ПЕЧЕЛИ] Билбао - Кадис (03.02.2023г; 22:00ч)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
287 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 544
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 1,43 (подобрени)

Първенство: Испания - Примера

Анализ:

Като цяло незавиден К, но тази серия така ми тръгна и явно така ще си върви до края.

Вниманието ми привлякоха две неща - по едно за всеки отбор.

Билбао са в лоша серия в Примера след като направиха о:о като гост на Бетис, о:о вкъщи с Осасуна и загубиха последователно с 3:1 в Сосиедад, с о:2 у дома от балерините и с 1:о във Виго. Това са им всички мачове в лигата през тази календарна година. Като цяло всеки едни от тези резултати не е изнедата, ако се случи когато и да е през сезона, но е привличащо вниманието когато се случат последователно. Все пак си има и обяснение. Между тези мачове се изиграха и няколко кръга за купата на края, където по традиция баските сепаратисти държат и се представят добре. Така се случи и сега, като достигнаха до полуфинал, в който ще спорят с Осасуна за място на финала. Тези мачове са в началото на март и началото на април, затова сега е време вече да се помисли за лигата, където не са печелили от 08.11.2022г. Почти три месеца. Последният им мач беше вече спомената загуба от Селта, което се случи веднага след победата над Валенсия в 1/4-финала за купата, така че онзи мач е бил този мач, в който се е усетило натоварването от купата. (б.а. как звучи само: "онзи мач е бил този". Не е ли прекрасен българският език? Използвайте го!). Затова смятам, че днес ще са пределно мотивирани, фокусирани и можещи да победят. Двама ще отсъстват от състава, но важният е Иняки Уилямс. Не смятам, че е проблем. Брат му Нико вече поема палката.

За Кадис ми се наби това, че доста човечета ще липсват днес. Официално ги пишат 9, но някои не са важни. Според взетото участие в 19 кръга до тук са следните: Рубен Алкарас (15), Хуан Кала (3), Виктор Чуст (11), Хосе Мари (12), Феде Сан Еметерио (16), Хосеба Залдуа (10), Алваро Негредо (14). Бързам да уточня, че повече от тези са трайно контузени. Тоест отсъстват в мачовете на отбора през календарната година, които са пет. Дори повечето отсъстват най-малко в полседните 7-8 мача, а в този период отборът е с едва две победи (о:1 във Валенсия, когато домакините мислеха за купата и с 2:о над Майорка преди четири дни) и логично се смъкна в класирането. Затова си мисля, че Кадис нямат достатъчно равностойна пейка, особено в гъст цикъл и особено навън. Защото за отбори замесени в зоната на изпадащите е приоритет да си печелят точките вътре, а вън каквото стане. Това не съм го измислил аз. Просто го припомням.

Обединявайки двете мисли, както и това, че Билбао е традиционно силен домакин, а Кадис вън не впечатляват с едва пет вкарани гола в девет мача, реших да предложа това 1. Който иска може да натиска за 1/1 ПП/КР. Аз смятам да издебна реален залог на живо.

Пожелавам си късмет!!

Baiko реагира
Цитирай