Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: под 2,5 гола в мача
– Коефициент: 1,90
– Испания – Примера Дивисион (2020 – 2021)
– Анализ: Търсенето на голови линии не са ми приоритет,но този мач ме заинтригува точно в този аспект.Според мен това не е от типа голови срещи а коефициента за това е доста добър.В случая предлагам традиционния и стандартен „ъндър“ или с други думи под 2,5 гола в мача.В този случай си имаме типичен представител в лицето на гостуващия тим на Елче.Твърде прагматични в техните мачове головете са рядкост и поне на този етап такъв коефициент от рода на 1,9 за „под“ никак не е за изпускане.Елче са с голова разлика (5-4) до тука.Самите цифри предразполагат към този залог и без много да се философства само ще отбележа фактите до тук за Лече: бележи точно по един гол средно на мач,като допуска 0,8.
За домакините от Бетис можем да кажем подобно нещо що се отнася до тяхното нападение,което досега не впечатлява с нищо т.е 7 гола за 7 мача и това е средно по гол на мач.
Без излишни словоизлияния повече в заключение на моето предложение ще кажа,че да се търси „ъндър“ в мача е напълно оправдан риск с добра ставка.
Успех!