Белгия - Италия (02...

Сподели:
Notifications
Clear all

Белгия - Италия (02.07,22:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
250 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1060
Автор на темата  

Прогноза: Белгия (+1) Хендикап

Коефициент: 1,53

Турнир: ЕВРО 2020

На Алианц Арена в Мюнхен, Белгия и Италия ще изиграят четвъртфиналната среща от ЕП.

Писано е доста за двата тима и аз няма да ги повтарям, а ще напиша единствено моето виждане за сблъсъка.

Фен съм на Италия и бих искал да ги видя с купата, но това надали ще стане. Отбора е сплотен, а Манчини ги научи на комбинативен и динамичен футбол с едно докосване и много идеи. Вярно е,че нямат такива звезди ,като Лука Тони, Алекс Дел Пиеро, Роби Баджо , Малдини и т.н., но пък имат колектив, който си върши работата. Откроявам Киеза, Локатели и Песина, но Белоти не го харесвам изобщо. 

Италия е фаворита на букмейкърите и определено смятам, че Белгия са подценени. Белгия е по сработения тим от двата, а Роберто Мартинес е с този отбор отдаена. Той опита да постигне нещо на последните 3 първенства и с игра подобна на Италия.

Ами, сега явно е решил да промени малко стратегията. По семпла игра, по малко рискове, по малко блясък, повече работоспособност и себерездаване. А целта оправдава средствата и стратегията. Все едно гледам Италия преди десетина години.

Този отбор е вече готов за нещо голямо, докато на Италия и трябва още поне година.

Белгия играе прагматично, а в Италия се.забелязаха проблеми при статичните положения в мача им с Австрия. За около 15-20 минути изпаднаха в безидейност, което надали е убягнало от взора на Мартинес. Австрия показа, по какъв начин да се играе срещу Скуадрата, а Белгия е по добър отбор от Австрия.

Азар е под въпрос, а Де Бройне може и да участва при определени обстоятелства. Но Белгия има дълга резервна скамейка.

Винаги съм бил последователен и отново ще бъда такъв.

Белгия (+1) Европейски хендикап......... 😎 

Baiko реагира
Цитирай