Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза:1 и двата отбора да отбележат - да
Коеф.: 4,00
Обосновка:
И двата отбора започнаха добре в Лигата на Нациите: Люксембург с две победи над Молдова и Сан Марино с обща голова разлика 7:0, а Беларус победиха в първият си мач Сан Марино с 5:0, но не успяха да надделеят над Молдова, завършвайки 0:0.
Прави впечатление някои добри резултати за Люксембург в мачовете им през последните 3 години: победи над Албания, Беларус, Унгария, Грузия и равенствата с Франция, България и Сенегал.Това идва да ни горови че градът-държава вече не е онова футболно джудже, за които преди години правехме сметки с колко гола ще бием, а не дали ще бием.Ако разгледаме футболистите им, ще видим че повечето от тях играят професионален футбол във Франция, Белгия, Германия, Русия и други европейски държави.3-4 от останалите са част от отбора на Дюделанж, поднесъл сензацията това лято, класирайки се в групите на ЛЕ, отстранявайки силните Легия и Клуж.Националите на Люксембург вече не са онези "лекари, учители, автомонтьори, полицаи" с които нашите коментатори се шегуваха.
Беларус са ни добре познати, тъй като с тях бяхме в една квалификационна група за Световното първенство и даже ни победиха с 2:1 като домакини.
Първоначално този мач го мислех за Х2, даже съм пуснал такъв реален залог, но колкото повече задълбавах в статистиката, толкова повече ми излизаше единицата като краен резултат придружен с ответен гол.нещо от рода на 2:1 или 3:1.А коефицент 4 не е за изпускане...С риск да ме обвинят в плагиатство , ще завърша с култовото - играем...:)
Последвай ни