Прогноза: 12-двоен шанс
Коефициент: 1,36
Франция - Лига Национал (2019 - 2020)
Анализ: Днешното ми предложение е от Лига Национал във Франция или с други думи третото ниво на френския клубен футбол,което е изключително интригуващо до този момент,особено битката за челото на класирането и промотирането за Лига 2.
Домакините от Безие са тим с по-скромни възможности от своя днешен опонент,който гледа основно да стой възможно по-далеч от местата за изпадане и засега се справя.Тима в миналия кръг спечели изключителна ценна победа като гост на предпоследния Газелек Аячо и така към днешна дата Безие имат 4 точки аванс над зоната за изпадане.
Гостите от Дюнкерк имат честта да са водачи в класирането след като тима е в доста силна форма и серия от 5 мача без загуба (3-2-0).Битката за промоция е повече от жестока,след като само първите 4 тима са на разстояние от 2 точки.Затова и определено Дюнкерк ще се опита да се възползва максимално от случая,че тима играе силно и да останат водачи и след този кръг.Гостите имат и най-доброто нападение в лигата което е спомогнало много за 5-те победи навън от 8-те мача изиграни досега (5-1-2).
Има обстоятелства,които обаче ме карат да се подсигуря отново с двоен знак и то точно противоположния на победа за гостите а именно победа за Безие т.е двоен шанс 12 за този мач според мен е добрата опция.Първо да кажа,защо смятам че е най-малко вероятно да стане реми.Дюнкерк са един от тимовете с най-малко ремита дотук (3).Безие макар да прави доволно х-сове (7) те се получават когато главно когато тима гостува (5).Като домакини Безие има баланс (3-2-3),което не прави Х-са вече толкова привлекателен като залог.
Освен това Безие може да се каже,че играе успешно срещу Дюнкерк у дома,като в последните 3 мача имат две победи и един равен.Дали този факт ще натежи или пък силните игри на Дюнкерк ще се окажат отново печеливши предстои да разберем,но определено ми се струва,че в този мач победител ще има.
Успех!
Интересен факт е,че отбора на домакините от общо 17 мача у дома от началото на миналата година до сега само в 3 от тях са вкарали повече от 1 гол.Отделно за днешния мач няма да играят 4-ма техни играчи,които са отбелязали половината от головете за отбора.от друга страна за гостите три-четвърти от всичките им голове са отбелязани от само 3-ма футболисти и днес единия от тях с 9 гола до момента няма да играе.Желая успех на прогнозата.аз бих играл този мач на под 2.5 или на под 1.5 дори.
Хубав оувър стана тук, успях да го гепя на коеф. 2.50. Благодаря за насоката