Безие - Дюнкерк (23...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Безие - Дюнкерк (23.01, 21:00)

3 Статии
3 Типстър
2 Reactions
613 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1636
Автор на темата  

Прогноза: 12-двоен шанс

Коефициент: 1,36

Франция - Лига Национал (2019 - 2020)

Анализ: Днешното ми предложение е от Лига Национал във Франция или с други думи третото ниво на френския клубен футбол,което е изключително интригуващо до този момент,особено битката за челото на класирането и промотирането за Лига 2.

Домакините от Безие са тим  с по-скромни възможности от своя днешен опонент,който гледа основно да стой възможно по-далеч от местата за изпадане и засега се справя.Тима  в миналия кръг спечели изключителна ценна победа като гост на предпоследния Газелек Аячо и така към днешна дата Безие имат 4 точки аванс над зоната за изпадане.

Гостите от Дюнкерк имат честта да са водачи в класирането след като тима е в доста силна форма и серия от 5 мача без загуба (3-2-0).Битката за промоция е повече от жестока,след като само първите 4 тима са на разстояние от 2 точки.Затова и определено Дюнкерк ще се опита да се възползва максимално от случая,че тима играе силно и да останат водачи и след този кръг.Гостите  имат и най-доброто нападение в лигата което е спомогнало много за 5-те победи навън от 8-те мача изиграни досега (5-1-2).

Има обстоятелства,които обаче ме карат да се подсигуря отново с двоен знак и то точно противоположния на победа за гостите а именно победа за Безие т.е двоен шанс 12 за този мач  според мен е добрата опция.Първо да кажа,защо смятам че е най-малко вероятно да стане реми.Дюнкерк са един от тимовете с най-малко ремита дотук (3).Безие макар да прави доволно х-сове (7) те се получават когато главно когато тима гостува (5).Като домакини Безие има баланс (3-2-3),което не прави Х-са вече толкова привлекателен като залог.

Освен това Безие може да се каже,че играе успешно срещу Дюнкерк у дома,като в последните 3 мача имат две победи и един равен.Дали този факт ще натежи или пък силните игри на Дюнкерк ще се окажат отново печеливши предстои да разберем,но определено  ми се струва,че в този мач  победител ще има.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

Baiko реагира
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Статии: 2170

Интересен факт е,че отбора на домакините от общо 17 мача у дома от началото на миналата година до сега само в 3 от тях са вкарали повече от 1 гол.Отделно за днешния мач няма да играят 4-ма техни играчи,които са отбелязали половината от головете за отбора.от друга страна за гостите три-четвърти от всичките им голове са отбелязани от само 3-ма футболисти и днес единия от тях с 9 гола до момента няма да играе.Желая успех на прогнозата.аз бих играл този мач на под 2.5 или на под 1.5 дори.

mitko_winner реагира
КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Статии: 3763

Хубав оувър стана тук, успях да го гепя на коеф. 2.50. Благодаря за насоката

КоментарЦитирай