Барселона - Осасуна...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Барселона - Осасуна (11.01; 21:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
207 Тренд
villevallo365
(@villevallo365)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 364
Автор на темата  

Прогноза: гол/гол; Коефициент: 1.80; Турнир: Суперкупа на Испания, 1/2 финал.

Мнението ми за този мач е, че ще бъдат отбелязани над 2,5 гола и че ще има голове в двете врати. Но тъй като това щеше да бъде третата идентична прогноза (за над 2,5 гола и гол/гол), малко я промених. Разбира се, моята обосновка за прогнозата е една идея по-различна от тази на колегата и не е базирана единствено на статистика:

1. Саудитите плащат, за да гледат футболни зрелища и това го видяхме вчера в мача на Реал и Атлетико. 

2. Барселона изпитва трудности в защита и получава голове, дори от посредствени отбори като Алмерия (да не говорим за двата допуснати гола срещу Барбастро). За днешния мач ще отсъстват вратаря тер Щеген и защитникът Кансело, което ще направи каталунците още по-уязвими в дефанзивен план.

3. Осасуна може да извлече с представянето си в този мач само позитиви и това ги задължава да играят колкото се може по-атрактивно.  Въпреки отстъствието на Чими Авила, тимът има достатъчно офанзивен потенциал най-вече в лицето на Будимир и Арнаис. Осасуна са отбелязали голове в последните си 10 мача в Примера.

4. Прекият двубой през този сезон, игран в Памплона, завърши 1:2.

Извън прогнозата за този мач ще опитам билдър Осасуна над 8,5 удара за отбор и Осасуна над 2,5 точни удара за отбор при коефициент 2,05. Успех!


   
Baiko реагира
Цитирай