Барселона - Леванте...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Барселона - Леванте (17.01.19, 22:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
492 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1, над 0,5 гола първото полувреме, над 2,5 гола в мача, Лионел Меси голмайстор по всяко време.

Коефициент - 1,6 в едномачова комбинация.

Анализ - Мач реванш от турнира за Купата на Краля в Испания. Първата среща завърши 2-1 в полза на Леванте. Този резултат изненада много от залагащите, защото дори в  отсъствието на Меси и Суарез от стартовия състав, играчи от класата на Видал и Коутиньо би трябвало да ги заместят достойно, което обаче не се случи. Днес обаче Меси и Суарез се очаква да започнат титуляри и нещата ще изглеждат по съвсем друг начин. Очакванията ми са Барса да започне срещата изключително офанзивно и въпреки, че реално ги устройва минимална победа, едва ли отбор от ранга на каталунците ще се задоволи с това, и ще се остави да трепери до края на мача. Предвижданията са ми за сравнително ранен гол в първото полувреме, до около 20-та минута, и след това още минимум два във вратата на Леванте. От тях очаквам защитна игра, в опит да бранят предимството си от първия мач, и да се възползват от някоя грешка на Барса, за да отбележат. Но като се има предвид топ формата на Меси и Суарез, не очаквам отбраната на Леванте да успее да им противодейства успешно. В 17-те си мача като титуляр за Барса това първенство Лео Меси има 17 гола, което прави по средно точно гол на мач, за това съм го добавил в залога, като голмайстор по всяко време. Статистиката между двата отбора последните десет срещи е 8-0-2 в полза на Барса, като една от двете победи на Леванте е именно тази от първия мач за купата. Във всички останали срещи Барса са победили. От десетте последни срещи между Барса и Леванте само в една е имало под три отбелязани гола, което говори за висока резултатност, и добавям към залога над 2,5 гола в мача.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

Цитирай