Барселона - Култура...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Барселона - Културал Леонеса (05.12.2018, 22:30)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
626 Тренд
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза: 1/1

Коеф.: 1,33

Турнир: Испания, Копа дел Рей

Обосновка: Утре Барселона ще приеме Културал Леонеса на "Камп Ноу" в мач реванш за Купата на Краля и ще се стремят да продължат в следващия кръг. Първият мач го бях прогнозирал по същия начин, както ще прогнозирам и днешния - 1/1. Тогава прогнозата я загубих, след като в 91-ва минута Ленгле донесе победата на Барселона. Барселона е и големият фаворит в този турнир. В последните години са тотални хегемони тук и вярвам, че в реванша момчетата на Валверде ще стигнат до по-голяма победа. Програмата им е натоварена. След мача в неделя с Виляреал им предстои утрешния мач, а в неделя ще има дерби с Еспаньол. Със сигурност в мача за купата няма да излезнат с оптимален състав, но все пак би трябвало и резервите им да играят достойно и по този начин да зарадват публиката. Разбира се, Културал играе в третото ниво на Испания и не би трябвало да представлява проблем за Барса. Дори след първия мач между двата отбора формата на Културал се е влошила и те нямат победа. А прогнозата ми осново е базирана на нивото на Културал и мотивацията на резервите и юношите на Барселона. Семедо, Ленгле, Видал, Мунир, Малкълм, Дембеле, Денис Суарес и Алена, който отбеляза срещу Виляреал, се очакват да започнат в единайсеторка на каталунците. Добавяйки и домакинстовото, би трябвало прогнозата ми да излеле. Успех!

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

user реагира
Цитирай