Форум

Барселона – Байерн …

Сподели:

Коефициенти от САЙТА на BET365

[ПЕЧЕЛИ] Барселона – Байерн (14.08. 22:00)

3 Статии
2 Типстър
7 Реакции
479 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 939
Автор на темата  

Прогноза: Байрн да спечели с хендикап(-1)

коефициент   3.20

ШЛ

Много обичам такива мачове. Перфектен двубой, между двата най-популярни и стойностни отбора на четвъртфиналите. Поне за мен. Сити и ПСЖ допълват тая конкуренция с глада си. Но единствено Байерн в момента съчетава всичко. Имат глад, във форма са, а имат и нужния манталитет. 

Барса са ми любимия отбор, а Меси е най-добрия. Но една птичка пролет не прави. През целия сезон останалите звезди са на приливи и отливи, с моментни пробясъци. За Барса това ще е мача, който да им осмисли сезона. Кике Сетиен вече е гледан под лупа. И напрежението днес ще пада върху него и отбора му. Бускетс и Видал са на линия, но това е нож с две остриета. Заедно с Пике са потенциални кандидати за картони.

Видяхте вчера немски тим от средна класа, все още без нужния манталитет, как само за 20-тина минути не контролираше мача. Байрн са машини и знаят как да го правят през цялото време. Победата за немците за мен не подлежи на съмнение. Но отивам малко по далеч, като се чудех дори Байерн да победи в двете полувремена на @ 5.50. В крайна сметка се спирам на хендикапа. 

deni50, Nikola Berti и PFC реагираха
Цитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 1439

Харесвам ти прогнозите и си позволих закачка с теб приятелю за ,което съм сигурен в твоето чувство за хумор и  знаеш ,че не е с лоши чувства. Успех ти желая, а ако знаех ,че ще играеш за Байерн Мюнхен нямаше да я пусна моята.

PFC и red6devil реагираха
КоментарЦитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 939
Автор на темата  

Няма проблеми. Рядко се разминаваме за подобни мачове. 

Барса взима КЕШ само когато са в безупречна форма. Не са от типа бойци, които взимат титлата дори и когато не изглеждат убедителни. Като Пул, Реал, Милан и др.

Пък и по добре да си спестят мъката „Барса-2“ и Гуардиола да ги надиграят категорично на полуфинал. Въпреки, че би било безкрайно любопитно. 😎 

Тази публикация бе редактирана преди 6 години от red6devil

Nikola Berti и PFC реагираха
КоментарЦитирай