Балтика - Чертаново...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Балтика - Чертаново (18.11, 16:00)

9 Статии
2 Типстър
3 Reactions
653 Тренд
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 4070
Автор на темата  

Прогноза:2&гол/гол

Коеф: 6.00

Турнир: Русия 1

Анализ: Колегата Иво вече е казал всичко на дълго и на широко за този мач. Само искам и аз да кажа, че съм впечатлен от представянето на Чертаново. Вкарват, но и допускат много голове. Балтика победиха лидера Том в предното си домакинство с 1:0 , но не всеки ден е Великден. А и много рядко опазват мрежата си суха. Прогнозата ми е същата като на Иво. Знам, че критиката ще започне скоро. Но на критиците ще кажа, че сега вече с Иво сме 1:1 след онзи прословут норвежки мач, който Мирон постоянно ни го припомня и дава за пример. Ето, че сега нещата се обръщат . В този ред на мисли предлагам Админ да помисли по въпроса това за дублирането на прогнозите на други участници да важи през целия месец, а не само в последните 2 дни. 

Fuhrer и Baiko реагираха
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Статии: 1494

Пак не си в час.Вземи се в ръце.Аз си депозирах скромните 13.86т.и не търся съревнование с теб и депозирани над 120т.Но все пак има време до края де...Жалко за мен,че нямам възможност да бухам през 3-4 часа прогнози като теб,а и неискам.Играя за да се забавлявам и се опитвам да давам печеливши,каквито имам доста този месец.

КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Е аз видях, че си депозирал. Просто го казах, защото знам , че ще има хър мър от някои хора. Към теб нямам никакво лошо отношение. А и всичко е една игра . Като целия живот .

КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър

Вземи се извини,че си осебен от духа на комара и че пак копаеш дъното в Про.Мисля да ти оставя 50те кинта награда в златните,а да те заместя в Про,където през месец си трагедия. 

КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Заповядай. Аз не страдам от манията да съм на всяка цена в Про. Просто този месец не ми върви там. Ама не разбрах за как трябва да се извинявам. 

КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър

Как на кой.На твойте последователи.-100 знаеш ли какво е,с реални пари.Независимо от стратегията на залагащия.

КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър

А пък според теб и едениците ти следващи те хора,си Уан Мен в прогнозите.Та давай по сериозно.И въобще не си видял депозита ми инак нямаше смисъл да ми повтаряш безумната прогноза в която има и логика де.1:1 няма как да станем.Най много да си увелича резултата срещу лузърче като теб.

КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Поне генерирахме сериозен трафик с този безсмислен спор между нас. Успех. 

КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър

успех на Тепето пожелай.

Fuhrer реагира
КоментарЦитирай