Балимена Юн.-Ларн (...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Балимена Юн.-Ларн (02.12.17:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
84 Тренд
mg80pld
(@mg80pld)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1321
Автор на темата  

Прогноза: (Първо-Полувреме) Ларн

Коефициент: 1,72

Първенство: Северна Ирландия, Висша Лига

Анализ:

Боксовата круша в лицето на отбора на Балимена има изключително трудна задача в тази среща срещу доста класната селекция на Ларн.

С показаното, като игра до момента домакините съвсем заслужено заемат последната позиция в подреждането с едва десет спечелени точки и моментна серия от четири поредни загуби, а проблемите в атака и защита са много с голова разлика 11-36 и като добавя към това и трагичната форма у дома с едва четири спечелени точки в девет изиграни двубоя оцеляването ще е повече от трудна задача пред футболистите.

Отбора на Ларн пък се радва на отличен сезон с втора позиция засега и 41 точки в актива си само на две от лидера Линфийлд и титлата е съвсем по силите на футболистите и затова победите в такива двубой са просто задължителни и задачата едва ли ще е трудна с оглед и на невероятната моментна форма без загуба в последние девет срещи (7-2-0).

Разликата в класите и формата на съперниците е доста голяма и за мен двойка на полувремето едва ли ще е трудна задача за футболистите на Ларн.


   
Цитирай