Аякучо - Спорт Бойс...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Аякучо - Спорт Бойс (30.10, 22:30)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
595 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1245
Автор на темата  

Прогноза: 1 & гол/гол // Коефициент: 2,62 // Турнир: Перу - Примера Дивисион - Клаусура // Анализ: Среща от 11 кръг на Клаусура. От започването на втория етап от първенството Аякучо има само 1 загуба,а у дома громи всичко което му попадне с изключение на временния водач Мелгар.В гостуванията си отбора също е много резултатен и взима победи с изключение на нулевото равенство с Кахамарка.Този отбор както казва колегата ми Иван Цочев е благодат за търсачите на оувъри,а както знаете той е пък майстора на оувърите в сайта и аз лично му имам доверие.Уругвайския треньор Виера сплоти отбора и наложи един изключително агресивен футбол като стратегия на който малко отбори от лигата могат да устоят.За тази цел той има няколко талантливи играчи като нападателя Маурисио Монтес - много подвижен и повратлив нападател с вкарани 7 гола до момента и Чавес,Сандовал и Ардилес които могат да попилеят всяка защитаРазбира се при такава стратегия няма как да не допуска и голове,но те са повече в гостуванията на отбора.Спорт Бойс са домакински отбор,а в гостуванията си са допуснали 4 загуби и 1 равен.Те са с Аржентински треньор и разбира се той не е подвластен на офанзивната игра,особенно в гостуванията на отбора.Анди Реатеги и Джуниър Монтаньо са добри реализатори,а от Луис Техада се очаква повече,но той все пак е на 36 години.Аякучо има изиграни 3 мача у дома със Спорт Бойс като и трите са победи с вкаран гол от госта.Остават още 5 кръга от Клаусура като следващия мач на домакините е трудно гостуване на Спортинг Кристал и след.това също трудно домакинство на Алианса Лима.Смятам да последвам добрата форма на домакините и впредвид трудната програма в предстоящите мачове и тяхната амбиция за първото място да ги подкрепя да вземат победата в този мач,но и Спорт Бойс да им отбележат гол,защото пък аз не обичам да играя над голове. 😀 

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

ivan_tsochev и Baiko реагираха
Цитирай