Аякс - Сиваспор (29...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от сайта на BET365

[ПЕЧЕЛИ] Аякс - Сиваспор (29.07, 15:00)

2 Статии
1 Типстър
5 Reactions
791 Тренд
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 534
Автор на темата  

Прогноза: Х2.

Коефициент: 3.00.

Приятелски мач.

Аякс играха в събота срещу ПСВ за Супер Купата на Холандия и спечелиха с 2:0. Само един ден по-късно едва ли ще излязат с основните си играчи в тази контрола. Със сигурност тук право на изява ще получат резервите, както и играчите, които са на проба в клуба. А титулярите ще се насладят на заслужена почивка. Предвид това , едва ли ще се следва и някаква кой знае каква схема на игра от холандците, а може би треньорският щаб ще наблегне върху изпълнението на някои индивидуални качества от футболистите.

Сиваспор пък ще се опита да направи един престижен мач срещу голям клуб, какъвто несъмнено е Аякс.

Както може би си личи и от анализа, в случая не разполагам с факти и информация, а просто разсъждавам. И ако разсъжденията са ми правилни, прогнозата би трябвало да си излезе с лекота. Успех!

name, Brainstorm, Nikola Berti и 1 хора реагираха
Цитирай
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 534
Автор на темата  

Добър коментар в чата от Красимир. Слагам го и тук, защото инфото е полезно:

Красимир: Добра прогноза на Дедпул в златните.........но аз се поразрових повечко за този мач.......През лятото много основни футболисти напуснаха отбора на Сивасспор,като за основни трансфери се считат привличането на нов вратар и един защитник,също така се споменава,че има голям наплив от младежкия отбор на клубът.Така,че може да излязат младежите на Аякс срещу младежите на Сивасспор.Също така ми направи впечатление,че срешу ПСВ не взеха участие Хаким Зиеш,Ян Хунтелар,Ласе Шоне,Ерик Тен Хаг,което ме навежда на мисълта,че най вероятнно ще играят тази вечер............Иначе пожелавам УСПЕХ на Дедпул с прогнозата и дано да излезе.

name реагира
КоментарЦитирай