Аякс - Динамо Киев:...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Аякс - Динамо Киев: 3:1 ТР на 13.00 (22.08. 22:00, Шампионска лига)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
728 Тренд
 user
(@user)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 193
Автор на темата  

Очаквам 2:1 в този мач, но коефициентът на Бетфеър за 2:1 е смешен на фона на Бет365 и Ефбет. Затова избирам 3:1. Не, че и 3:1 не е много по-добър в Бет365 и Ефбет.

Една скоба - трябва да знаете в кое буки кои линии са с най-високи коефициенти. Например 1/Х/2, Под/Над, ГГ/НГ и други основни линии са най-високи в Ефбет. Точните резултати са най-високи в Бет365.

И втора скоба - да се играят точни резултати е неправилно. Колкото повече изхода има един пазар, толкова повече букито краде пари. Най-изгодни са двуизходните пазари (например Под/Над). Стига да не се натресете на "супер офертните" 1.83/1.83 или 1.85/1.85 (няма смисъл да ви казвам, че са изключително неизгодни) на Бет365 и Бетфеър за по-неизвестните мачове. Добре е да се играят максимум триизходни пазари (например 1/Х/2). Всички пазари с над 3 изхода са яка кражба - от 10% марж (кражба) и нагоре. Точни резултати, победител в първенството, кой играч ще отбележи гол, кой играч ще получи картон - всички тези пазари с повече от 3 изхода ги хвърляйте в кофата. 10% марж (и нагоре) е математически невъзможно да победите!

Има два сценария за този мач - Динамо Киев да играе затворено и прогнозата ми да не излезе или мачът по някое време да се отвори.

Очаквам да се случи второто. Аякс показа много класа срещу австрийския Щурм Грац, срещу белгийския Стандарт Лиеж не съм ги гледал. Очаквам Аякс да поведе в резултата първото полувреме и това малко (не много) да отвори мача. При този сценарий мачът ще е оувър и Г/Г.

Публикацията бе редактирана преди 6 години 2 пъти от user

   
Цитирай