Ахмат-Холщайн Кийл(...
 
Notifications
Clear all

Ахмат-Холщайн Кийл(9.7,18:00)

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 370
Автор на темата  

Прогноза: 1х+над1,5 гола

Коефициент:1,81

Анализ:За днес се бях насочил към двубоя Арарат-АИК, но Бетфейр не предлагат пазар за Арарат да отбележи гол, и затова реших да се пробвам с този приятелски двубой. 

Ахмат остави много добри впечатления от лагера си в Австрия. Предсезонната подготовка която проведе отбора вдъхва оптимизъм. Ахмат записа 4 победи и 1 равен. Отборът от Грозни успя да победи Словенския Марибор(3-2),Унгарския Видеотон(2-1),разгромиха Австрийския Щурм(3-0),и Словашкия Дунайска Стреда(5-1), и записаха хикс с Хърватския Запрешич(1-1).В момента отборът притежава всичко за да постигне добри резултати. Явно модела на игра на Рашид Рахимов подхожда на отбора много добре, плюс това треньора разполага с много балансиран състав, и най вероятно през новия сезон, отборът на Ахмат ще бъде един от водещите отбори в Русия.

Отборът на Холщайн играе във втория ешелон на немския футбол. През миналия сезон отборът завърши на шесто място в класирането. В момента отборът е без старши треньор, след като Тим Уолтер подписа с Щутгарт, а негов заместник не беше обявен. Отборът изигра няколко контроли с отбори от ниските девизий на немския фитбол, като записа 3 разгромени победи с общ резултат 29:0,и записа един хикс с каде по сериозен съперник Датския Оденезе(1-1).

Предстоящия двубой се явява последен за отбора на Ахмат преди старта на Руското първенство. Със сигурност отборът ще иска да завърши предсезонната подготовка без загуба. Но това все пак е приятелски двубой и не се знае кой с какви състави и схеми ще излезе, затова реших да избягам от твърдата единица и да се подсигуря и със хикс, а както се вижда от изиграните двубой до момента и двата отбора умеят да бележат, и линията от 1,5 гола би трябвало да бъде преодоляна с лекота. 


Харесано от: Baiko
Цитирай
vankatavn
(@vankatavn)
Новобранец
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1
 

Как залагате в Бетфейр ? Не е ли невъзможно.


КоментарЦитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 6 години
Статии: 178
 

vankatavn, невъзможно е към момента, но за играта все още от там се взимат коефициентите. Още малко ще ги изчакаме, защото преди те осигуряваха наградата в играта Златна Прогноза. Но все още не могат да си удължат лиценза.


Харесано от: Baiko и vankatavn
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози