Атл. Венецуела - Ме...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Атл. Венецуела - Метрополитанос (23/07/2021 23:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
312 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1636
Автор на темата  

Прогноза: 1

- Коефициент: 2.50

- Венецуела - Примера Дивисион (2021 - Първа Фаза)

- Анализ: В дерби на Каракас ще участват два от по-скромните тимове в първенството.И двата отбора имат проблеми в игрови план и им липсва класа и съвсем нормално се намират ролята на средняци с оглед на показаното до тука.Гостите са с точка повече от своя съперник,но още тази вечер домакините може да изпреварят своя градски съперник ако успее да го победи.Аз предлагам този мач защото поне за мен Атлетико в това дерби ми изпъква като фаворита.От една стана Метрополитанос има слаби гостуващи показатели и само 1 победа като гост а от друга страна Атлетико има сериозно предимство над Метрополитанос ако се вземат в предвид преките мачове що се отнася до факта Атлетико да не губи мача.Статуквото показва,че в последните им 10 сблъсъка Атлетико има едва 1 загуба от този съперник при 4 победи и 5 ремита и ако стесним малко кръга ще видим 4 победи и две ремита в последните им 6 преки двубоя.За мен с една идея и в представянето им до тук сякаш Атлетико отново е с по-големи шансове да излезе победител от това дерби.

Успех!

Цитирай