Атлетик Билбао - Ре...
 
Notifications
Clear all

Атлетик Билбао - Реал Сосиедад (05.10, 22:00)

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 2.10

Турнир: Испания, Примера Дивисион

Анализ: Това е така нареченото - Най-странно дерби в света на футбола. Баското дерби. Няма привърженици на Атлетико, няма на Реал. Всички са сънародници - Баски и са един до друг на трибуните. Когато някой победи, без значение кой, всички се радват и празнуват заедно, защото победата е за Баски отбор. В момента двата отбора са сепарирани от една точка само в класирането. И двата отбора играят еднакво колебливо. Ето погледнете примерно Атлетико. Падат у дома с 0-3 от Виляреал и после правят 1-1 на Барселона като гости с блестяща игра. Както във всяко дерби и тук моментната форма няма никакво значение. Може да се случи всичко и пак, както вече казах, всички ще са доволни. Вместо обаче и двата отбора да загубят по 2 точки с братско равенство, по-изгодния сценарий е да си разделят по 3 точки според моментните нужди. Имайте предвид, че през този сезон такъв тип сделка задължително ще бъде направена. Ще спомена само за пример факта, че всички фенове на Атлетик Билбао са се молели за бързото завръщане на Реал в Примера. Как да допуснат сега тези отбори загуба на точки в мачовете точно по между си? Победител ще има и този път ще бъде Атлетико, а следващия - единствения за баските Реал, този на Сосиедад. Другия е наричан само Мадрид. Никой не се вълнува от резултата. Важното е само Баските да си помагат и никога да нямат в отборите си испанец.

Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti и Baiko
Цитирай
PetarDan
(@petardan)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 199
 

единствения за баските Реал, този на Сосиедад. Другия е наричан само Мадрид.

Никой в Испания не казва Реал Мадрид или само Реал. Всеки го нарича Мадри. А на Атлетико казват Атлети.Обичат да изяждат последната буква...;)


КоментарЦитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 314
Автор на темата  

Да така е.В Билбао са иначе доста недоволни от това,че в емблемата на Реал Сосиедад присъства и символа на кралската корона,но това е друга тема.Баските се чувстват,като братя и от друга нация.И двата отбора не търпят испанци в тима си.само Баски.Странен мач ще бъде и ще бъдат дадени 3 точки някому.Надявам се да не съм уцелил късата клечка.Ако мача не беше под мониторинг,особено от другите клубове щях да играя дори за обръщалка някаква,но на това ниво са много предпазливи и няма как да стане.


КоментарЦитирай
PetarDan
(@petardan)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 199
 

По-предпазливите играчи могат спокойно да го играят 12 на 1,33 коеф.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози