Атлетик Билбао - Се...
 
Notifications

💰 Избери Бонус:

* Само за нови клиенти. Важат условия. 18+.

Атлетик Билбао - Селта Виго (19.01, 19:30)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 367
19.01.2020 10:54  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,00

Анализ:Ако погледнем статистиката за последната една година,Атлетик имат само една загуба на своя "Сан Мамес" от Валенсия(0-1).Уникално постижение.В Европа само Ливърпул  на своя стадион има по добра статистика от Атлетик.Как мислите,че слабопредставящата се Селта ще дойде на "Сан Мамес" и ще победи Атлетик?Не мисля,че това ще стане.В последните два кръга Гайска Гаритано беше принуден да играе дефанзивно,но ако погледнем съперниците в тях(Реал Мадрид и Севилия),резултатите бяха задоволителни,като Атлетик успя да вземе по точка от двата двубоя,което се счита за успех.По трудното за Атлетик премина и сега могат да заиграят в атакуващ стил,а не да се стараят да не загубят даден двубой.Днешният им съперник е преодолим и Атлетик няма право да губи точки в този двубой.

Мисля,че днес момчетата на Гаритано ще излязат и ще си свършат своята работа и отново ще защитят своята крепост"Сан Мамес"където могат да се противопоставят само най големите титани,а Селта не е от тях.Успех!

Публикацията бе редактирана преди 1 месец от TZ

Харесано от: Baiko
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!