Атлетик Билбао - Дж...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Атлетик Билбао - Джирона (19.02; 22:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
278 Тренд
Morskiq
(@morskiq)
Доверен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 28
Автор на темата  

Първенство:Ла лига,прогноза:ГГ,коеф:1.61

Жирона гостува на "Сан Мамес" в понеделник вечер и ще излязат супер надъхани да вземат 3 точки от този двубой, особено след като днес първия в класирането "Реал Мадрид" направи равенство, умишлено или не незнам, за мен Мадричани просто не играха за победа, но аз или вие сме последните хора, които биха имали някаква информация, защо оставиха интригата в първенството, важното в случая е, че гостите задължително ще се хвърлят с цел спечелване и доближаване на само 3 точки от лидера, Атлетик обаче не са отбор, който току така ще загубят домакински мач, при положение, че това не се е случвало малко повече от половин година, като последно паднаха на техен стадион на 12 август 2023г. от Белите мадричани, следователно си мисля, че ако жирона ще се пъни да вкара и успее, Билбалци няма да си оставят магарето в калта и също ще отбележат, нека погледнем и статистиката между двата отбора  в последните 4 от 5 мача опцията "ГГ" е налице, лично на мен това ми стига да ги пробвам, естествено на малко по-висок коеф, защото този букмейкър нещо много ни цака! Желая късмет и нови успехи на всички през новата седмица 😉

Публикацията бе редактирана преди 1 година от Morskiq

Baiko реагира
Цитирай