Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: 1
Коефициент: 1,72
Турнир: Бразилия – Серия А
Анализ: На Ещадио Арена де Байшада в Коритиба, Атлетико Паранаенсе приемат Ботафого в мач от 9-ти кръг на елита.
Смятах днес да не играя нищо, но този мач ме заинтригува.
Атлетико Паранаенсе са в лоша форма и са с 5 загуби в последните 6 мача. Феновете им са недоволни, а пък ръководството смени треньора. Под негово ръководство имат едно реми и една загуба. С такива проблеми веднага на човек ще му хрумне да играе загуба за домакините. На мен също ми мина през главата признавам си.
Поразгледах обаче от кой са загубите на Атлетико Паранаенсе и е видно,че това са отбори с голям потенциал и с амбиции поне за Топ 4. Отделно от това Атлетико Паранаенсе преди тези негативни резултати бе с 2 равенства и 6 победи. А пък в Коритиба бяха непревземаеми.
Ами нормално е за отбор,като тях да изпаднат и в лош период. То и шампиона Фламенго е колеблив ,както и Коринтианс.
Ботафого имат само 1 загуба от 7 мача ,но и само 1 победа. Създават илюзията за по добрия отбор ,но може това да е измамно.
Смятам, че първата им победа под ръководството на Едуардо Барош ще е тази вечер и ще прекъснат негативния тренд.
Статистиката също е в тяхна полза. В последните 8 домакински сблъсъка срещу Ботафого ,те печелят 7 от тях.
Нямам много свободно време да следя движението на коефициентите, но от обяд до сега коефициента за победа на домакините падна от около 2,00 ,ако не ме лъже паметта на 1,72 в момента.
Победа за Атлетико Паранаенсе…….. 😎