Атлетико Мадрид - Б...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Атлетико Мадрид - Борусия Дортмунд (06.11, 22:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Reactions
951 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 1336
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,05

Турнир: Шампионска Лига - Група А

Анализ: В среща от 4-ти кръг в група А съперници са точно двата отбора, които ще излязат от нея.

Борусия Дортмунд е млад и отлично играещ отбор както в Бундеслигата, така и в Шампионска Лига. Атакуващият им стил и вкарването на голове радват всички фенове на атрактивния и офанзивен футбол. Трябва да отбележа обаче, че само след 4 дни им предстои домакинство на Байерн Мюнхен и съм убеден, че Люсиен Фавре ще направи някоя промяна в отбора си като съхрани Ройс, а Кагава, Шмелцер и Диало са под въпрос.

Атлетико Мадрид е колеблив и на моменти губи концентрация, но е въпрос на време да излязат от това моментно състояние. Преди 2 седмици Дортмунд ги унижи на „Вестфаленщадион” като за мен този резултат не показва реалната ситуация на терена. Тази вечер на „Уанда Метрополитано” Атлети ще излязат само и единствено за победа, а Диего Симеоне ще ги е надъхал максимално, въпреки че и равенството ги устройва.

Аз като фен на дефанзивния футбол и запознат с непримиримостта на Диего Симеоне смятам, че победата в този мач е наложителна за възвръщане на увереността и самочувствието в отбора, както и отмъщение за този разгром в Германия. И всички точки, класирания и т.н. минават на заден план. Годин, Диего Коста, Савич и Коке най-вероятно няма да вземат участие, но мотивацията е на страната на домакините. Победа за Атлетико Мадрид  😎 

Публикацията бе редактирана преди 7 години от TZ

Brainstorm и red6devil реагираха
Цитирай