Атирау-Астана (25.0...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Атирау-Астана (25.09,13.00)

8 Статии
3 Типстър
8 Reactions
753 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 1490
Автор на темата  

Прогноза: ХК-1Астана Коеф.3.25 Казахстан-Премиер лига.

Учудващо висок коеф.за Астана от 1.8 срещу един от слабите в лигата.Първенството е към края си.Астана не се е предал в борбата за титлата.Те са с два мача по малко и при евентуални победи ще са на две точки от лидера Тобол.Тотално превъзхождат съперника си в годините,като са и с девет поредни победи над него със само два допуснати гола.Това за мен си е мача на деня.Виждам сигурна победа за Астана.Дори и с по убедителен резултат.

Nikola Berti, ivan_tsochev и name реагираха
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Автор на темата  

След като пуснах прогнозата видях и че Каската е дал прогноза за мача.Неумишлено.Другата ми бе Тюн-Йънг Бойс -1 хк за гостите на 2.3

ivan_tsochev реагира
КоментарЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Статии: 3912

Ха, добре, че и аз не пуснах за тоя мач, че се колебаех между него и корейския. И двата ми се виждат еднакво сигурни и реших да ползвам по-високия коеф. Успех, Байко!

Baiko реагира
КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър
Статии: 561

хей ще ми урочасате прогнозата, Каръци такива 😆 😆 иначе вече падна на 1.55  двойката. ..успех и на теб Байко ...и се концерирай повече върху прогнозите.че Емира и той се включи вече и играта стана сериозна😉

ivan_tsochev и Baiko реагираха
КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър

Ехо тия направо ги разковали 😎 0:4 ...не знам защо но когато не следя наживо прогнозите ми излизат много по- лесно😉е , мача още не е свършил де , но при такава разлика в класите едва ли ще стане нещо

КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Каскарино.Браво на нас.12 часа пре мача бе 1.8 за Астана,а ХК-1  3.2 ..Без да знаем за налятите мъни.Някой които следят допове ще са закъснели били.

КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Каска .Погледни как слабаците Атирау бъскат другите богаташи,Вкл.Кайрат.а винаги падат от Астана.Има я няква и в тази лига лига.Астана пак ще станат шампиони.

КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър

да ти кажа честно въобще не ми мина мисълта , че Атирау може да са "техни хора".Просто коефициента ми се стори много изгоден....без излишна скромност мога да кажа че често намирам подобни коефициенти , макар и хабер да си нямам от феър одс и други подобни термини ...дето ги ползват профитата тук😉

Baiko реагира
КоментарЦитирай