Прогноза: гол/гол // Коефициент: 1,65 // Турнир: Купата на Италия // Анализ: Финален сблъсък на „Стадио Олимпико” между претендентите за трофея, Аталанта и Лацио. На всички е ясно кой е отборът в добра моментна форма и кой е колеблив в изявите си. Аталанта ще завърши в топ 4, а Лацио има само теоретични шансове да влезе в топ 6. Аталанта победи на 2 пъти „Орлите” този сезон, но в турнирен двубой за купата и то финал ,нещата ще са различни. За Лацио това е мача който ще осмисли донякъде противоречивата им кампания в Серия А и ще им осигури излаз в Евротурнирите. Смятам,че Лацио няма да загуби в редовното време и дори ше спечели трофея, но с оглед заряда на този финал и класата в нападение на двата тима с топ -голмайстори, като Чиро Имобиле, Дуван Сапата, Фелипе Кайседо и Йосип Иличич ще заложа на двата отбора да отбележат гол. При това тази опция не е излязла само веднъж в последните им 6 мача помежду им, а и двата отбора имат пропускливи защити......Може би малко съм закъснял, но за мен не е проблем това,че няма да ми се зачете за играта....Гол/гол.... 😎 😎 😎
Неизпълнено условие: Прогнозата трябва да се пусне между 4 и 48 часа преди началото на мача.