Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 2х + под 2.5 гола
Коеф.: 2.19
Румъния
Две поредни загуби за ФКСБ и то като домакин . Първо от Волунтари с 0:2 последвано от 2:3 от Алашкерт за лига Европа . Все пак столичани показаха висок спортен дух в четвъртък, когато при 1:3 срещу арменците останаха с човек по-малко, но въпреки това вкараха гола на спокойствието. Днес нямат право та грешка срещу един удобен за тях противник защото изостават вече на 6 точки от лидера ЧФР . Близките отношения между собствениците на двата клуба вероятно са причината на добрите резултати на ФКСБ при гостуванията в Джруджу , които най-често завършват с победа на госите с 1:0 . не вярвам и днес да е е много по-различно.
Колега..имате някаква вътрешна информация за близки отношения между двата клуба или така ви се струва?Моля обяснете,ако знаете нещо по въпроса...би било много полезно за всички.
нищо конкретно колега.това съм го чувал от един познат който ходи да гледа почти всеки домакински мач на Астра. той спомена че Стяуа били "техни хора" .което ако се съди от резултатите вероятно е така
Да.Благодаря много.Вероятно говорим за един и същи човек.Успех
Според мен колегите от Румъния са царете на манипулацийте.доста типстъри там май работят това и печелят не зле.опитаха и сега да лансират,че Стяуа излиза едва ли не с резерви заради мача след 3 дена.Единственото вярно е обаче,че просто от 3 дни вече нямат треньор и днес няма кой да ги изведе.Ужасна атмосфера цари и вътре в самия отбор.не са вкарвали гол вече 180 минути.верно са приятелси със астра,но Астра помогнаха с точки миналия сезон.Сега не се знае.дори реванша за ЛЕ на Стяуа се игра на стадиона на Астра и пак без треньор.
Ами ако мача се играе феърплей май по-правилно беше да го играя 1х , ама нали двамата с теб сме го пуснали на друго място 2 -ка , щеше да излезе че си правя арбитраж 😀 ..... по неприятното е че погледнах в един сайт където играят доста румънци и там всички търсят овър : https://prnt.sc/oon3l5 все пак обнадеждаващото за мен е че тримата са с отрицателен баланс и само единият е с ROI 103 % от 461 прогнози ,което си е средна хубост , даже по-скоро слабичко постижение...
Ами когато ти се плаща с цел да манипулираш коефициенти с какъв рОИ очакваш да бъдат?Те се появяват,манипулират,печелят от това и когато ги усетят...изчезват и се появяват с нови профили.Този бизнес е от много отдавна,но по-интересното е че румънските типстъри са най-активни в него.Те са реално спекуланти на пазара,което нито е забранено,нито е ново.аз също го играх,но по спомени за дружби между отбори.после се поразрових и видях и спекулата.има и наши БГ колеги,които са и се доверили,но ще видим.ще бъде интересно.предварително е ясно обаче,че не успяха да вдигнат коефициента за стяуа,което мисля реално беше целта им.
в случая прогнозите и на четиримата се оказаха печеливши 🙂 явно проблемите в Стяуа са сериозни ипо принцип е добре да се хвърля един поглед на прогнозите на типстъри от съответната държава ... в случая аз го направих постфактум ..... ако го бях направил преди това не че щях да си променя мнението , но поне щях да пропусна тоя мач и да се ориентирам към някой друг 🙂
Последвай ни