Астра (Г) -Сепси-20...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Астра (Г) -Сепси-20.05.19 21:00

3 Статии
2 Типстър
0 Харесвания
541 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
Автор на темата  

Прогноза 1

Коефициент 1.68

Турнир Румъния Шампионска група

Анализ  Един иначе напълно излишен и за двата отбора мач.изпълниха си ангажиментите към клубовете на които трябваше да помагат за титлата и сега са принудени да поиграят още малко.Цял ден залозите за знак 1 и знак 2 си вървяха синхронно с лек превес на 2-та.И изведнъж в 15.30 часа 23 000 евро се изсипаха на 1-та.ами нека проверим тогава защо????

Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
Автор на темата  

Уважаеми Колеги.имам делово предложение към тези от вас,които правят реални залози.До началото на тази среща има още 4 часа.Пуснете си мача на спортната борса в Бетфеар и следете внимателно дали на знак 2-ка започват да се трупат парички.Ако коефициента,който е в момента 5.4 за сепси започне да пада стремглаво....ловете момента на колкото успеете.Мисля,че дори и коефициент 3 ще ви бъде добре дошъл.Давам ви това предложение,защото е много вероятно да е пуснат някакъв слух,да има масова психоза...на която и аз май се хванах,като рибок  и чак сега да почнат иСТИНСКИТЕ залози.проследете събитията.възможен е и този сценарий

КоментарЦитирай
YavorDimitrov
(@yavordimitrov)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 124

1 към 1 е ситуацията и с Лахти - Хелзинки .. стандартните пари на финландското са от 5к до 10к (макс 15) , а тук има сложени над 35к

КоментарЦитирай