Астана - Яблонец (0...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Астана - Яблонец (08.11, 17:50)

2 Статии
2 Типстър
1 Reactions
770 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 1.90

Турнир: УЕФА Лига Европа

Анализ: Започвайте да преписвате тази моя прогноза в реални фишове и игри и няма да съжалявате. Толкова много неща са в полза на Астана, че от страх да не пропусна нещо ще спомена само главното. Астана са по-мотивирания отбор. Нещата им в този турнир вървят отлично и с 5 точки, колкото има и Динамо Киев, явно ще определят по между си първите две места. Направиха равенство 2-2 в Киев и са им домакини в следващия мач. С победа сега и равен с Киев или точка от австрийците, Астана продължават. За мотивацията на гостите, които вече нямат никакви шансове, никак не съм сигурен. Добавяме и традиционните за мачове в този регион предимства от часова разлика и аклиматизация и картинката е повече от ясна. Пожелавам ви успех с други мачове за деня, а на мен този ми стига.

Публикацията бе редактирана преди 7 години от TZ

Baiko реагира
Цитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 4070

Не знам само защо смяташ, че гостите нямат никакви шансове. При една евентуална победа на тях днес тук и те ще станат с 5 точки се заплита възелът. Друг е въпроса, че едва ли ще я постигнат. Ама недей да подвеждаш тези, дето ще прочетат прогнозата ти и не са погледнали класирането.

Тази публикация бе редактирана преди 7 години от TZ

КоментарЦитирай