Асколи - Фрозиноне ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Асколи - Фрозиноне 26.01.20 22:00

3 Статии
2 Типстър
0 Reactions
420 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Прогноза 0-0

Коефициент 9.00

Турнир Италия серия Б

Анализ За мнозина от вас залог за точен резултат може да се струва чиста лотария,но мога да ви кажа,че често има ситуаций в които това е не само най-правилния,но и най-точния избор за залог.ситуацията с този мач е точно такава.Първо най-вероятния знак е Х.Домакините са след две загуби и сега целта ще бъде в никакъв случай да не последва трета такава.Момента не е подходящ да се търси победа по много причини,но най-вече защото играят с отбор хем в по-добра моментна форма,хем срещу който играят трудно по традиция.Гостите принципно може и да са по-склонни да търсят победа,но поглеждайки временното класиране се вижда,че и точката ги устройва чудесно.Щом определихме,че най-вероятния знак тук е Х,остава да изберем и точния резултат.Принципно за реален залог опцията Х+под 2.5 на коефициент 4.00 е повече от чудесна защото покрива и 0-0 и 1-1.аз обаче отивам дори по-далеч в разсъжденията си.Според мен 0-0 е типа равенство,което се постига по-лесно,а и принципно по-слабите домакини максимума и в мачовете е да отбележат 1 гол и то,когато са в пълен състав.Сега ще липсват и двамата им гол-майстори,а за гостите ще липсва и техния топ-реализатор.Ами 0-0 тогава е моя бет за вечерта.Лека нощ.

Цитирай
Cascarino
(@cascarino)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1170

май ти писна да  цъкаш ниски коефициенти 😉  да ти кажа честно и аз съм замислял да направя нещо подобно , да отпера някой голям коефициент на точен  ако стигна до 12-13 познати .... ама до сега само един път стигнах до  9  и ти взе че ме изпревари   .....  прогнозата ми хареса , но си е възможно най-мазохистичния залог  , който може да се направи ( ако не броим   първи гол в мача след 80- минута )....... ще и сложа  5 лева 🍺 

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Реалната прогноза е Х+под 2.5 на коефициент 4.00 и съм го споменал някъде в текста.Тук просто пробвам единия от двата единствени възможни равни изхода.въпроса е само дали е 0-0 или 1-1?

КоментарЦитирай