Архентинос Хуниорс ...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Архентинос Хуниорс - Тигре (12.07, 03:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
127 Тренд
icaka81
(@icaka81)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 2069
Автор на темата  

Прогноза: 1 и г/г

Коеф: 6.00

Турнир: Аржентина-Лига Професионал

Анализ:

Архентинос Хуниорс отпаднаха от купата губейки с 0:1 от Дефенса и Джустициа и сега ще могат да се съсредоточат изцяло върху представянето си в лигата. Всъщност тима не започна никак зле втората фаза като постигна 3 победи в първите си 6 мача. Два от тези успеха бяха спечелени вкъщи, където домакините играят доста по-уверено. Слабост на Хуниорс си остава обаче рехавата им отбрана, която не успя да запази нито една суха мрежа до момента.

Тигре не се представят на добро ниво през втората фаза на шампионата като събират едва 6 точки след първите си 6 мача в лигата. След като спечели визитата си на Унион с 2:1 на старта тима нареди 5 поредни мача без победа – 3 ремита и 2 загуби. Въпреки това гостите демонстрират добра резултатност като пропуснаха да се разпишат единствено при домакинската си загуба от Банфийлд с 0:1.

Като цяло Тигре играят по-трудно далеч от дома и според мен именно домакинския фактор ще наклони везните в полза на Архентинос Хуниорс, които пък от своя страна са по-силни у дома.


   
Цитирай

Виж още футболни прогнози