Прогноза: 1Х-двоен шанс
коефициент: 1,34
Купа на Русия (2018 - 2019)
Анализ: Арсенал Тула приема Оренбург в мач реванш за купата на Русия в който домакините имат повече от комфортен аванс след победа с 4-2 при гостуването си на Оренбург.Двата съперника са близки по класа и възможности и това го доказва и класирането в първенството,но за мен с една идея повече за уважение са Арсенал и то не само че взеха победата в първата среща а че на този стадион паднаха в жертва даже грандове като Зенит а в миналия кръг и ЦСКА си тръгна победен.Единствената причина за да не посоча Арсенал като победител във реванша е все пак тази комфортна преднина която имат в резултата и не знам с каква настървеност биха гонили победата и сега,която не им е чак толкова необходима в този случай,затова ще се подсигуря с двоен шанс 1Х,нищо че коефициента не е голям,но смятам че вероятността да излезе прогнозата така е значително по-голяма.За мен основното е мача да излезе така както си го прогнозирал а основната ми мисъл за този мач с няколко думи е че Арсенал Тула няма да загуби този двубой.Прогноза 1Х-двоен шанс.Успех!