Арсенал - Наполи (1...

Сподели:
Notifications
Clear all

Арсенал - Наполи (11.04,22:00)

1 Статии
1 Типстър
5 Reactions
578 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1234
Автор на темата  

Прогноза: Х // Коефициент: 3,40 // Турнир: Лига Европа // Анализ: На Емирейтс стейдиъм, Арсенал приема Наполи в четвъртфинален сблъсък. Арсенал продължава битката във Висшата лига за място в четворката срещу основните си съперници Челси, Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Наполи няма как да настигнат Ювентус и 7 кръга преди края на Калчото играят по лежерно и ако се наложи дават по някоя точица на нуждаещите се отбори. В никакъв случай не мога да приема,че Арсенал в днешния двубой е фаворит.!! Непостоянството в изявите им си остана отличителна черта дори и при Унай Емери. Да....у дома са със 7 победи и Емирейтс е тяхната крепост, но тук те срещат най сериозния си съперник досега в турнира. Емери знае как се печелят такива битки, но дали пък Анчелоти не знае.?...Разбира се,че Карло Анчелоти знае как да се противопостави на всеки отбор във важна среща и то на такъв етап от турнира. Това,че Арсенал побеждава 7 поредни мача на Емирейтс, а Наполи е демотивиран в Серия А не може да ме накара да мисля,че футболистите на Татко Карло ще излязът в двубоя само да отбележат гол и да паднат с 2-3,нито пък Арсенал ще е обречен в Неапол. Смятам,че ако „Артилеристите” натискат стихийно което се и очаква ще получат гол от добрата контраатака на Наполи, а точно това Унай Емери ще гледа да избегне. С оглед на класата и в двата отбора и това,че спечелване на трофей в този турнир е приоритет за тях ще подходят предпазливо и без много рискове. И ако на Наполи им предстои среща след 3 дни с последния Киево, то на Арсенал им предстои тежко гостуване на финалиста за ФА Къп ,Уотфорд. Разбира се това е моето неангажиращо мнение за този двубой в който аз лично не мога да подценя качествата на италианските футболисти и Анчелоти. Равен..... 😎 

mitko_winner, mitko820, kokkoo и 2 хора реагираха
Цитирай