Арсенал - Байерн (0...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Арсенал - Байерн (09.04.2024г; 22:00ч)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
182 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 531
Автор на темата  

Прогноза: Х2

Коефициент: 2,05

Първенство: Шампионска лига

Анализ:

Основният ми довод тук е това, че според мен швабиге са отборът, който повече се нуждае от преминаване напред. След като ядоха шамари да Суперкупата, резилиха се за купата и отдавна загубиха шанс за титлата, това остава последният турнир, в който да се борят за частично измиване на срамовете. В мача влизат след поредни два - домакинска загуба от Дортмунд без да вкарат и обрат от 0:2 до 3:2 срещу себютанта Хайденхайм. Дори в най-слабиге си сезони, те рядко допускат поредица от подобни слаби резултати. Колко често сме виждали резил като във Хайденхайм, след който унижават Барселона, Ман.Юн. и прочее? Не гледах последният мач, но няма да се изненадам и да е умишлено. Я да пазят сили, я да покажат, че вече не играят за Тухел, а за себе си. Или да предразположат Арсенал да подцени. Но това са догатки.

За домакините твърдя, че този сезон нито са вярвали, нито са целяли да спечелят ШЛ. Точно ВЛ е тяхната цел. Не казвам, че ще разнеят байрака, но за мен не би било последователно да драпат поредна година за ВЛ, а такрая вместо нея да се бият за ШЛ. Не го изключвам, но ще го отрека от мислите си.

Ето затова смятам, че това е троен мач, освен това е първи, но в крайна сметка това е ШЛ, в която важат други невидими сили, а не моментната форма и предлагам позитивен резултат за по-нуждаещият се. А той е германец, който нарича този турнир свой!

 

Пожелавам си успех!


   
Цитирай