Анталяспор- Бурсасп...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Анталяспор- Бурсаспор-10.05.19 20:30

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
597 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Прогноза Точен резултат 0-1

Коефициент 8

Турнир Турция Суперлига

Анализ Да се прогнозира мач от това първенство е трудна задача.Тук нямат значение никакви статистики или моментни форми на отборите.Има значение само взаимоотношенията между самите клубове.Кой кому,какви услуги е правил?Кой на кого има да връща нещо или да инвестира в следващото издание?В тази връзка се опитвам да налучкам нещата и за този конкретно мач.Реално не съм наясно с взаимоотношенията между клубовете.правят ми впечатление обаче няколко неща.Първото е отношението в този момент на Анталия към борещите се за оцеляване.направили са услуга на Гьозтепе,но не и на Ерзурум.Дали и Бурса са техни хора?Ами поглеждайки последните десетина двубои,ми прави впечатление,че почти винаги има обмен на по 3 точки между тях.Дали това е ставало в необходимия момент не съм проверявал,но със сигурност това е единствения сценарий за максимална взаимопомощ.Това ме кара да предполагам,че Бурса са все пак от приятелския кръг на Анталия и сега ще получат това,което им трябва.Разбира се сега е и подходящ момент за различни лото игри с обръщане на резултат и други ефектни изненади.проблема обаче е в два момента.гостите са толкова трагични в реализацията на голове,че ако внезапно започнат да бележат масирано цирка ще трябва да бъде закрит.освен това,такива подаръци се правят със скромни резултати от сорта на 0-1 или 0-2.аз избирам по почтения вариант от двата.

Nikola Berti реагира
Цитирай