Анталияспор - Фенер...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Анталияспор - Фенербахче (24.12, 19:00)

2 Статии
2 Типстър
2 Харесвания
659 Тренд
Krasimir1981
(@krasimir1981)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 390
Автор на темата  

Прогноза: Анталияспор +1 Хендикап

Коефициент: 1,83

Първенство: Турция, Суперлига

Анализ: Фенербахче провежда крайно неудачен сезон и в момента дели 16-то място с Ерзурумспор.В миналият кръг на своя стадион Фенерите играха именно с прекият си конкурент за оцеляване Ерзурумспор и направиха 2:2 при положение,че на почивката водиха с 2:0.Точно това ме кара да смятам,че Фенербахче няма да спечели днешният двубой.Няма как да има по голяма мотивация да победиш на своя стадион прекият си конкурент,а те не го направиха.

Анталияспор дели 3-то място с още 4 отбора и има в актива си 26 точки.На своя стадион Анталияспор се представя прилично и от 9 изиграни двубоя там имат само 2 загуби.С една евентуална победа домакините ще се изкачат до 2-то място,което за мен е достатъчна мотивация днес да играят за победа.Според мен букитата доста подценяват шансовете на Анталияспор да отнемат точки от Фенербахче и аз мисля да се възползвам от това на добър коефициент.Успех!

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

   
ivan_tsochev реагира
Цитирай
 TZ
(@tz)
Шефът Администратор
Регистриран: преди 8 години
Статии: 293
 

[ Анталияспор +1 Хендикап ] = [ Анталияспор или Равен (двоен шанс) ]

Един съвет, когато играете и реално в букмейкър, проверявайте за такива залози, които означават едно и също, но се изписват по различен начин. Защото има много случаи, в които коефициентите се различават.

Например, в конкретния случай 1Х е с коефициент 2.00, а си е същия залог като този в прогнозата на Krasimir1981.

Това най-вече се отнася за букмейкърите, които предлагат Азиатски Хендикап. Да речем има АХ, който отговаря на Победа за отбор (-0.5 АХ), Двоен Шанс (+0.5 АХ), -1 Европейски Хендикап (-1.5 АХ) и други. Като има много случаи, в които коефициентите за едно и също събитие се различават.

Какво е Азиатски Хендикап и видовете АХ - вижте тук.


   
user реагира
КоментарЦитирай