Андора - Гибралтар ...
 
Notifications
Clear all

Андора - Гибралтар (07.06.2021г; 21:45ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Прогноза: Над 3,5 гола

Коефициент: 6,00

Първенство: Приятелска среща

Анализ:

     Едва ли има смисъл да анализирам тук. Прилагам следната логика. Два от най-слабите, а да не кажа и най-слабите отбори в Европа си спретват приятелска среща. Във всеки мач до сега в историите си и двата отбора е трябвало да се бранят и то жестоко за прилични загуби с по 4-5 или най-много 9 гола. Днес им се отдава възможност, която този век са нямали - да не се притесняват за защитата и да атакуват, за да вкарват. Дори за над 1,5 гола е бомба - над 1,60К, а някъде и 1,70К. Дори някъде се предлага 1,20К изобщо да има гол. Залагаш гумите на колата заедно с резервната и печелиш втора резервна. И това може да стане и за 15 минути. Иначе първоначално смятах за над 2,5 гола на 3,10К, но като ще е гарга - да е рошава.

     За начало на серията с 10лв на 6,75К на друго място, но с идеята да избия чрез над 1,5 гола.

 

     Пожелавам си успех!!

Публикацията бе редактирана преди 1 година от The Emperor

Харесано от: Baiko
Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Надявам се тези редове да не се изтрият, за да бъдат прочетени. Голям провал за мен в тази прогноза, но просто не размислих правилно. Два отбора, които единствено са тренирали да се бранят и то срещу силни отбори. Понякога затрудняват доста дори резултатни нападения. Беше повече от логично, че слаба атака трудно ще им вкара. А това е двупосочно. Обаче аз си извлякох поуките от този провал. Надявам се никой да не ми се е доверил с пари. 


Харесано от: Baiko
КоментарЦитирай
Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1323
 

Въобще не си се провалил.Предложението ти за голове при тези коеф.и то в приятелски мач,бе страхотно.Това че не се получи е друга тема.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози