Прогноза: гол / гол
ККоефициент: 2, 20
Турнир: ЕВРО - 2020
На Уембли Стейдиъм в Лондон ще се излъчи и втория финалист на ЕП.
.".... Да ......продължавам да твърдя, че Италия няма да успее за мое съжаление, дори и да се класира.
Англия ме впечатли доста, Англия играе умно, Англия играе рационално и с минимум усилия ,и Англия играе добре в защита. Англия е завършен отбор, колектив подчинен на максималната сигурност в дефанзивен план.
За радост на английските фенове утре Дания си отива у дома. Нямат никакъв шанс....!!.... "
Това е мнението ми от вчера за този двубой.
А днес отново ще разбуня духовете със скандалните ми писания и отново ще бъда подложен на убииствени критики от всякъде, но не ми пука.
Дания е симпатичен отбор и сигурно доста хора си спомнят с носталгия за Петер Шмайхел и компания, как взеха купата, но сега това според мен няма да стане.
Феодалите в Уефа най - вероятно са решили доста отдавна да добутат Англия до титла. Действително Англия постига резултати, но в сравнение с Испания, Италия и Дания футбола, който проповядват е малко да кажа семпъл. Победителите обаче, не ги съдят, пък макар постигнали резултатите си с грозна и защитна игра. Целта оправдава средствата.
Въпреки това смятам, че си заслужава обмяната на голове в мача. Дания може да разпечата вратата на Англия.
Гол /Гол............. 😎
В 39 минута прогнозата бе вече печеливша. Поздравления за феновете на Англия чакащи финал от толкова дълго време. Англия игра добре, но както предположих с дузпата ги добутаха до финала. Англия имаше своите положения и без нея, но ги пропиля. Не трябваше да стигат до дузпи ,защото всички ги знаем какво могат там. Спорна дузпа и е ред и на Италия да го отнесе....... 😎