Прогноза: 1
- Коефициент: 1.72
- Европейско Първенство Полуфинали
- Анализ: В ролята на безпристрастен бих казал,че домакинството на Англия в много от срещите определено подейства много силно на отбора и психиката му и тима е вече 1/2 финалист и то без да е допуснат гол.Дания играе красиво и съвсем заслужено влезе в топ 4 на ЕВРО 2020.Сега обаче ще срещнат много ентусиазиран съперник,който е и много класен макар да доста да се спори по този въпрос от мнозина.Моето мнение е че цифрите до тук показват недвусмислено,че Англия е заслужил мястото си до тук и му остана само 1 стъпка до заветен финал и игра за титлата срещу Италия.Сигурен съм,че датчаните отново ще играят красиво и ще оставят отново прекрасни впечатления,но според мен те реално все още не са изправяли срещу един от "големите" визирайки финалиста Италия,отпадналите Испания,Франция и Германия.Изключение е мача в групите срещу Белгия където обаче се видя,че в крайна сметка по-голямата персонална класа на белгийците си каза думата и въпреки,че в определени моменти от мача изглеждаха дори смешни и надиграни тотално в крайна сметка направиха обрат през второто полувреме след като губеха до почивката и в крайна сметка си взеха своето.Сега очаквам именно подобно нещо да се случи и в тази среща.Не съм сигурен,че Англия ще надиграе категорично Дания,но по-голямата персонална класа на повечето от тима да не изреждам сега излишно имена, ще се окаже важния фактор,който ще спечели място на финала за английския отбор.Прогноза 1.
Успех!