Англия - Дания (07/...

Сподели:
Notifications
Clear all

Англия - Дания (07/07/2021 22:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
276 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1488
Автор на темата  

Прогноза: 1

- Коефициент: 1.72

- Европейско Първенство Полуфинали

- Анализ: В ролята на безпристрастен бих казал,че домакинството на Англия в много от срещите определено подейства много силно на отбора и психиката му и тима е вече 1/2 финалист и то без да е допуснат гол.Дания играе красиво и съвсем заслужено влезе в топ 4 на ЕВРО 2020.Сега обаче ще срещнат много ентусиазиран съперник,който е и много класен макар да доста да се спори по този въпрос от мнозина.Моето мнение е че цифрите до тук показват недвусмислено,че Англия е заслужил мястото си до тук и му остана само  1 стъпка до заветен финал и игра за титлата срещу Италия.Сигурен съм,че датчаните отново ще играят красиво и ще оставят отново прекрасни впечатления,но според мен те реално все още не са изправяли срещу един от "големите" визирайки финалиста Италия,отпадналите Испания,Франция и Германия.Изключение е мача в групите срещу Белгия където обаче се видя,че в крайна сметка по-голямата персонална класа на белгийците си каза думата и въпреки,че в определени моменти от мача изглеждаха дори смешни и надиграни тотално в крайна сметка направиха обрат през  второто полувреме след като губеха до почивката и в крайна сметка си взеха своето.Сега очаквам именно подобно нещо да се случи и в тази среща.Не съм сигурен,че Англия ще надиграе категорично Дания,но по-голямата персонална класа на повечето от тима да не изреждам сега излишно имена, ще се окаже важния фактор,който ще спечели място на финала за английския отбор.Прогноза 1.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 2 години от mitko_winner

Цитирай