Ал Уехдат – Ал Джал...
 
Notifications
Clear all

Ал Уехдат – Ал Джалил (04.05.2021г; 22:30ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Надежден Типстър
Регистриран: преди 2 месеца
Статии: 76
Автор на темата  

Прогноза: 1 и Под 2,5 гола

Коефициент: 2,75

Турнир: Йордания – Премиер Лига

Анализ:

     Мачът е труден! Затова съм го избрал.     

     Преди по-малко от месец започна първенството на Йордания и тогава сигнализирах още с откриващият мач между вицешампионът Ал Джазира Аман и носителят на купата Ал Джалил завършил без голове. За днес съм подбрал сблъсък от четвърти кръг между катерогичният шампион Ал Уехдат и гореспоменатите вече Ал Джалил.

     За домакините може да се каже, че спечелиха категорично титлата с преднина от 12 точки за 22 кръга. Не е малко. След това извършиха два входящи трансфера и един изходящ. Започна ШЛ на Азия и това беше причината да пропуснат първите три кръга от местното първенство. Допуснам, че поради Ковид е взето решение в рамките на две седмици, през три дни, да се изиграят всички мачове от групите. Това в половината групи. Другата половина след време на същият принцип. По четири отбора са в група и съответно за периода 14-29 април Ал Уехдат имат шест сериозни двубоя срещу Ал-Наср, Фоолад и Ал-Сад, в които се раздадоха. Постигнаха две победи, равен и три загуби, което ги остави трети и отпаднаха, но се прие като доста добро представяне. Новите играчи почти не играха и се отчетоха с един гол, така че съставът си е същият от миналата година. Само пет дни след тази зверска обиколка на арабските пустини им се налага да се завърнат в родната за да посрещнат в пещерата си Ал Джалил и ми се струва, че няма да имат сили за луд мач с много голове.

     Гостите също са доста интересни. Преди два месеца спечелиха местната купа, но като отбор със статут от второто ниво, въпреки че няколко дни по-рано си осигуриха промоция в елита. Твърде рядко се случва такова нещо по света. Интересен е пътят им към купата, което ни дава ясна представа що за новак ще са този сезон. В груповата фаза играят три отбора на принципа „всеки срещу всеки“, но по един мач. Спечелиха и двата си мача срещу елитни противници с по 1:0. В полуфинала завършиха 0:0 с вицешампиона Ал Джазира Аман и го отстраниха след изпълнени по 7 дузпи. Във финала завършиха 1:1 с днешният си противник и спечелиха трофея след изпълнени по 13 дузпи, при единствен пропуск в 26-тата. Във въпросният педиод от двубои (януари-март) бяха привлечени трима футболист, като именно те се разписаха по веднъж във въпросните мачове за купата. Напуснали играчи няма. От начато на сезона записаха две нулеви равенства с Ал Джазира Аман и Акаба и една загуба с 1:0 на гости на Ал Рамта. Последен мач имаха на 22.04.2021г. Доста по-свежи трябва да бъдат, но и те не дават поводи да се мисли за резултатен двубой.

     Смятам, че за днес е повече от логично да се потърси мач с по-малко от три гола (1,61К), но доста ме блазни възможността за комбиниране и на крайния изход с голове. И тук е трудността на прогнозата. Ал Уехдат е по-добрият отбор и не биха допуснали нова изненада при равни условия. Но пък имат да си връщат. Обаче Ал Джалил не са играли 12 дни и това води до загуба на ритъма. Троен мач. Предложението ми е едно недоглеждане според мен в Бет365. За под 2,5 гола е доста по-ниско от над 2,5 гола и съответно Х и над 2,5 и 2 и над 2,5 е по-добре оценено от същите знаци и под 2,5, но при победа на домакините се предлага по-високо за под 2,5 гола. Именно затова го предлагам.

           

Успехът идва не с бързане, а с неспиране!!

Желая ви успех!!

😉


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози