Ал Тавоон - Ал Фате...
 
Notifications
Clear all

Ал Тавоон - Ал Фатех (14.03.,19:45)

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1 

Коефициент - 1,44

Анализ - Мач от Професионалната Лига на Саудитска Арабия. Ал Тавоон към момента са 4-ти в класирането и целта им е да изместят Ал Шабаб Рияд от третото място, което дава право на участие в квалификационните кръгове на ШЛ Африка.  Ал Тавоон са само на точка зад тях, и ако задържат добрата си форма омат реални шансове да завършат трети. Последните си пет домакинства Ал Тавоон има пет победи , при голова разлика 17-4 в тяхна полза. 

Гостите от Ал Фатех са 7-ми в класирането, и реално нямат шансове да гонят някакви високи цели в първенството. Това им дава шанс да играят освободено и да изненадват по-силните си съперници със здрава игра. Те победиха преди няколко кръга третия в класирането Ал Шабаб с 1-0, и като цяло бяха равностойни в срещата. Балансът им при гостуванията е 1-1-2 от последните четири срещи навън.

Статистиката между Ал Тавоон и Ал Фатех е 4-2-4 и показва , че през годините отборите са показвали сходно ниво във формата си. На домашния терен на Ал Тавоон дори тя е в полза на Ал Фатех , които имат две победи, две равенства и само една загуба от домакините днес. 

Все пак това са данни от минали години, а към момента формата на Ал Тавоон наистина е много добра. Те са на второ място с 62 отбелязани голове след водача Ал Хилал , който е вкарал 56, и втора най-добра голова разлика  +25, отново след именития Ал Хилал. 

Прогнозата ми за мача е победа за Ал Тавоон- имат по-голяма мотивация и цели за постигане, и разполагат с доста по-класен състав от противника си. Като най-вероятен резултат мисля ще е 2-0, следван от 3-1.

 


Харесано от: mitko820, Nikola Berti и Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози