Ал Насър Рияд - Ал ...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ал Насър Рияд - Ал Уасл (7.05/22:00)

1 Статии
1 Типстър
3 Харесвания
688 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1 

Коефициент - 1,56

Среща от AFC  Шампионска Лига

Анализ - втора сеща от груповата фаза на турнира между двата отбора. Домакините Ал Насър в момента се движат много добре във вътрешното първенство, като заемат първа позиция, с две точки повече пред именитите си съграждани Ал Хилал Рияд.  Балансът им от 28 изиграни мача до тук е 20-4-4, и отборът наистина се намира в много добра форма. В групите на азиатската ШЛ са втори след Зоб Ахан, с две победи и две загуби, след четири изиграни срещи.

Гостите от Ал Уасл /ОАЕ не са в най-добрата си форма, и в местната Про Лига са на девето място, с баланс 9-3-11, от 23 изиграни срещи. В ШЛ на Азия се представят още по-зле, като имат една победа с 1-0, която е домакинския им мач срещу днешния съперник, и три загуби в четирите си срещи, при голова разлика 2-10.

Прогнозата ми за днешния мач се базира изцяло на разчитането на статистиката по-горе. Ясно е , че Ал Насър са в по-добра форма и би трябвало да победят.Но все пак мачът е от турнирно естество, където понякога се правят тънки сметки, и отборите излизат с различна нагласа в срещите си. Не можах да намеря инфо за липси на играчи в отборите, най-вече в този на домакините, и както и да го гледам, мачът за мен е единица. Според статса гостите  допускат много попадения, и има опции за добавяне на над 1,5 или 2,5 гола в срещата, но аз се спирам само на знак 1.


   
Baiko, Nikola Berti и mitko820 реагираха
Цитирай