Ал Ахли Кайро - Хор...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Ал Ахли Кайро - Хорас Ел Ходоод (08.02., 18:00)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 161
08.02.2019 12:51  

Прогноза - 1 , под 4,5 гола в мача

Коефициент - 1,48 в едномачова комбинация

Анализ - Мач от Висша Лига на Египет. Третият във временното класиране приема единадесетият.В египетската Висша Лига първите две места дават право на участите в Африканската ШЛ, а третото в Купата на Конфедерациите,съизмеримо с нашата Лига Европа.  Ал Ахли в момента са трети с 36 точки , на шест точки зад втория Пирамидс. Има една особеност обаче и тя е ,че Ал Ахли са изиграли само 17 срещи, докато Пирамидс са изиграли вече 21, което прави разликата реално стопяема. Така, че дори да са отписали борбата за титлата и първото място, което е окупирано от съгражданите им от Замалек, отборът на Ал Ахли има реалния шанс да измести Пирамидс от втора позиция. Идеален мач за трупане на точки е днешния, срещу отбора на Хорас Ел Ходад. 

Статистиката от последните десет мача на Ал Ахли е 7-2-1, а на гостите 5-2-3. В мачовете между двата отбора е 8-0-2 в полза на Ал Ахли, като последната победа на гостите е от месец май 2015-та година. В последните пет мача между тях на стадиона на Ал Ахли балансът е 5-0-0 в полза на домакините. 

Тези статс ми дават основание за прогноза 1 в днешната среща.

До момента в първенството Ал Ахли са отбелязали 27 гола, което показва ниска резултатност в техните мачове, като дори отбори от дъното на таблицата са отбелязали по 23-24 гола в срещите си. Това, както и факта ,че в последните десет срещи между Ал Ахли и Хорас  няма нито една , в която да има повече от четири попадения определя втората част от залога ми - под 4,5 гола. 


Харесано от: Nikola Berti, Brainstorm, Deadpool и още 1 души
Цитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 561
08.02.2019 15:39  

Според мен и тук ще има печеливша прогноза  👍 


Харесано от: rocky_stone
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози