Ал Ахли Кайро - Пет...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ал Ахли Кайро - Петроджет Суец (04.03.,19:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
555 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1 , под 4,5 гола 

Коефициент - 1,46 в едномачова комбинация

Анализ - среща от Висша Лига на Египет. Третият в класиране Ал Ахли посреща Петроджет, които са 13-ти. Ал Ахли е позиция на равни точки с втория Пирамидс , но е с три мача по-малко от тях. Второто място е от голямо значение в крайното класиране, защото дава право на участие в ШЛ на Африка. Ал Ахли показват много добра форма , като в последните десет срещи имат осем победи, един равен -в мач от ШЛ на Африка, и една загуба с 2-1 при гостуването на Пирамидс. Ал Ахли имат най-добра защита в шампионата този сезон с едва допуснати 15 голя във вратата си. 

Петроджет от своя страна показват подобрение в играта си, и успяха да се отдалечат от зоната на изпадащите. В последните пет срещи имат три победи, един равен и само една загуба, докато преди това имаха дълги серии загуби, с някой равен мач между тях.

В статистиката между Ал Ахли и Петроджет предимството е на отборът от Кайро - осем победи и три равни в последните десет мача. Последните три домакинства на Ал Ахли срещу Петроджет са завършили с три победи за Ал Ахли, при голова разлика от 7-0 в тяхна полза.

За този мач прогнозата ми е победа за Ал Ахли, без много голове, и точен резултат 1-0 или 2-0 според мен. 

 


   
mitko820 реагира
Цитирай