Алтън Асър - Ашхаба...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Алтън Асър - Ашхабад (04.05, 16:30)

 

PFC
 PFC
(@pfc)
VIP Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 435
Автор на темата  

Прогноза-над 2.5 гола.

Коефициент-1.80.

Туркменистан, Йокари лига.

Алтън Асър ставаха шампиони в последните шест години.През новия сезон имат две победи и три равенства в първите си пет кръга и са единствения отбор който няма загуба от началото на първенството.

Ашхабад в последните години са са около средата на класирането или в долната половина на таблицата.След първите пет кръга имат три победи,едно равенство и една загуба.

През миналия сезон Алтън Асър записаха две победи като гости срещу Ашхабад, а в домакинските срещи записаха равенство и загуба.Четирите срещи завършиха на гол/гол,а трите от тях с над 2.5 гола.

Като шампиони и като най добрия и класен тим в лигата Алтън Асър ще трябва да търсят задължителна победа за да не изостават от върха.Ашхабад се представят много добре засега,но тук им предстой първото най трудно изпитание срещу шампионите.Алтън Асър вкараха във всичките си срещи голове и допуснаха попадения в четири от тях.Ашхабад почнаха да вкарват голове чак в третия кръг и досега в три срещи отбелязват голове.Тук фаворити са Алтън Асър,но никога не им е лесно срещи Ашхабад който са във добра форма в последните си три срещи и затова нищо чудно тук да видим отново голове и от двата отбора и поне три гола в срещата.

Публикацията бе редактирана преди 3 години от PFC
Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

Харесано от: Baiko
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1365
 

Колега.Ти си по головите линии и си избрал най-надеждната.Моля те кажи за този мач има ли гол/гол в Бет 365,че при мен няма,а пък някой колеги го прогнозират на супер коеф.от 2.4,според мен реалния е 1,6,но дори и такъв ненамирам.


Харесано от: ivan_tsochev и PFC
КоментарЦитирай
PFC
 PFC
(@pfc)
VIP Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 435
Автор на темата  

Няма опция гол/гол,но сега видях че за над 2.5 е паднал коеф. и към момента е 1.70.Погледах в Ефбет и там също няма гол /гол,но имат опция краен/гол/гол или опция гол/гол/брой голове 2.5.Гол/гол/над 2.5 гола е с коеф-2.25.

Тази публикация бе редактирана преди 3 години от PFC

Харесано от: ivan_tsochev и Baiko
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози