Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Х // Коефициент: 4,00 // Турнир: Копа Либертадорес // Анализ: В първа среща от Група А в най- престижния турнир на Ю.Америка, на своя стадион „Алехандро Вилянуева”, Алианса Лима приема настоящия шампион Ривър Плейт. Алианса Лима е с 2 домакински победи и 1 загуба в гостуването си на Спортинг Кристал от първите 3 изиграни кръга в Перуанската Лига 1 - Апертура. Определено отбора се чувства комфортно на своя стадион като в последните им 20 изиграни мача те са допуснали само 3 загуби. Уругваеца Маурисио Алфонсо, Кевин Кеведо и Хосе Мансанеда са постоянна заплаха за противниковите защити,а отбраната им традиционно играе добре. Ривър Плейт е на пето място с 36 точки в Примера дивисион и четири кръга преди края нямат и теоретичен шанс да вземат шампионата. Въпреки това са с реални шансове поне да се преборят за третото място където понастоящем е Бока Хуниорс. Пет победи и два равни в последните им 7 мача са доказателство за добрата им моментна форма. За Алианса Лима няма данни за липси в състава им. В Ривър Плейт под въпрос са Езекиел Паласиос, Гонсало Монтиел , Милтон Каско и нападателя им Кинтеро. Прогноза: Разбира се ,че Ривър Плейт е по класния отбор и носител на трофея в Копа Либертадорес. Имат доста игрова практика, а първенството им е към своя край за разлика от своите домакини които едва започнаха в Перу. Ясно е и кой е фаворит и според букмейкърите в тази среща. Аз обаче смятам да подкрепя Алианса Лима. В Перу се играе трудно и няма нужда да изброявам всички обективни и субективни фактори които могат да окажат влияние на срещата. Надали и двата отбора ще искат да загубят мач още на старта в груповата фаза. Аржентинския треньор на Алианса Лима пък може да е измислил как да се противопостави на своите сънародници от Ривър Плейт. Колебаех се между победа за Алианса или равенство,но няма да играя на двоен шанс. Ще опитам равенството...... 😎
Както винаги си написал хубава прогноза ! Прочетох я преди малко и искам да уточним нещо свързано с „изявите “ ми в чата и по-точно това : https://prnt.sc/mubqgk . Ти и Митко сте последните хора , които бих си позволил да обидя тук и в това си изказване визирах една прогноза от друг сайт : https://prnt.sc/mubpnn без да знам че ти и Джулая сте дали прогноза за тоя мач ! Ако съм те засегнал по някакъв начин ,моля да ме извиниш !
Всичко е наред.
Ей голем си.В 95 мин.Късмета е със добрите.
Последвай ни