Прогноза: 1/1 на 2.70
За утре си избрах мач от Примера Дивисион на Коста Рика. Най-вероятно щях да го играя в Про Лига, но съм го пропуснал и така ще го играя тук. Един от мачовете през този сезон, по-точно от 11-тия кръг, ще противопостави Алахуеленсе и Гуадалупе. Алахуенсе се борят за титлата. Те са отбора, който най-много пъти е бил 1-ви или 2-ри в първенството. Сега точно се преполовява сезонът и разликата между Депортиво Саприса и Алахуеленсе е 5 точки. Домакините нямат право на нови грешки. От 3-те загуби, които имат, 2 са у дома и то срещу Кармелита и Перес Селедон. Обаче ми прави впечатление, че в другите 2 домакинства, които са и по-скорошни, отборът от Алахуела е победил лидера Депортиво Саприса и третия Ередиано. В двата мача домакините са водели на полувреме, а срещу Ередиано е било направо разгром - 4-1 на полувреме и 6-1 краен. Със сигурност имат сили да разбият Гуадалупе и трябва, за да не бъде голяма преднината на Депортиво Саприса. Гостите в последните 5 мача са спечелили 4 точки. 3 от домакинската победа срещу последния и 1 от равенството срещу 10-тия като гост. Гуадалупе са корав отбор в гостуванията си. Все още не са падали на полувреме/краен, но може би вече им е време. Вчера отварящият коефициент в bet365 за победа на домакините е бил 3.00, днес е 1.66. Не съм чел новини за мача, но вероятно има причина, поради която коефициентът пада. Взимам 2.70 от betfair за това домакините да водят на полувреме и да спечелят мача. Предполагам, че прогнозата ще излезе.