Академия Пуерто Каб...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Академия Пуерто Кабейо - Депортиво Тачира (неделя, 19 май, 2019 23:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
423 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1574
Автор на темата  

Прогноза: над 0,5 гола  ПП

Коефициент: 1,30

Венецуела - Примера Дивисион (2019 - Апертура)

Анализ: Още едно скромно предложение,но би трябвало да стане.Касае за това да падне гол през първото полувреме на мача Академия Пуерто Кабейо и Депортиво Тачира.По принцип на такъв род залози едва ли има нужда кой знае колко да се философства,но все пак ще посоча защо конкретно избрах този мач,макар да се подразбира.

Това са два тима с добри голови показатели във венесуелската апертура и по-скоро бих предложил мача за над 1,5 гола,като най-безрисков,но тъй като коефициента е много нисък и е в разрез с правилата на играта,смятам,че негова алтернатива е да падне гол през първата част.

Академия Пуерто Кабейо у дома вкарват досега средно по 2 попадения,като за 9-те си домакинства дотук са допуснали и 11 гола,така че този тим е добра опция когато се търсят някакви голови линии.Депортиво Тачира са допуснали 14 гола  при своите визити при 7 отбелязани.

В последните 9 мача на Академия Пуерто Кабейо са паднали минимум по 2 попадения а в последните 4 двубоя за Депортиво Тачира падат минимум по 3 попадения,така че предпоставки да падне гол още преди почивката е много вероятен.

Успех!


   
Nikola Berti реагира
Цитирай